Mes naudojame slapukus (angl. cookies), siekdami užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Sutinku

Privatumo politika

I. Bendrosios nuostatos

1. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB „Viaplius“ elektroninės parduotuvės (toliau – patalyneplius.lt) ir patalyneplius.lt pirkėjo (toliau – Pirkėjas) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką. 

2. Pirkėjo asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios sąlygos, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

3. Naudotis el. parduotuvės paslaugomis gali: 
3.1. visi fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus; 
3.2. nepilnamečiai nuo penkiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus tik turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą; 
3.3. juridiniai asmenys.

II. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

4. Patalyneplius.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais: 
4.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais; 
4.2. Paspausdamas mygtuką „Užsakyti“, Pirkėjas patvirtina, kad jis sutinka pateikti patalyneplius.lt savo asmens duomenis bei neprieštarauja, kad Pirkėjo pateiktus asmens duomenis patalyneplius.lt tvarkytų Pirkėjo identifikavimo, sutarčių sudarymo ir vykdymo (internetinės prekybos) tikslais.
4.3. Patalyneplius.lt gerbia kiekvieno pirkėjo teisę į privatumą. Pirkėjo asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita el. parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi automatiniu būdu.
4.4. Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.
4.5. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai. 
4.6. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė. 
4.7. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali. 

5. Registracijos ir užsakymo el. parduotuvėje metu pirkėjas privalo pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis. 

6. Varnelės ties „Naujienų prenumerata“ uždėjimu Pirkėjas nurodo, kad jis sutinka gauti informacinę ir reklaminę medžiagą apie paslaugas, prekes iš patalyneplius.lt.

III. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

7. Pirkėjas pats turi teisę keisti ir atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

Jei turite klausimų dėl privatumo politikos arba Jūsų asmeninių duomenų naudojimo, prašome susisiekti su mumis. El. pašto adresas info@patalyneplius.lt